Leave Your Message
 • Telefoni
 • E-mail
 • Wechat
  Wechat
 • WhatsApp
 • 01020304050607

  Rreth neshPrezantimi i Kompanisë

  Xi'an Well Auto Equipment Co., Ltd. është një furnizues profesional i komponentëve elektronikë dhe produkteve të kontrollit industrial. Ne furnizojmë transmetuesin e presionit, transmetuesin e temperaturës, transmetuesin e rrjedhës, matësin e nivelit të lëngut, matësin e rrjedhës, sensorët, inverterin, ventilatorin e industrisë dhe instrumente të tjera. Ne gjithashtu furnizojmë disa produkte të markave, si Rosemount, Yokogawa, Siemens, SMC, P+F, Omron etj.

  Lexo më shumë
  Prezantimi i Kompanisë

  produkteveprodukte të nxehta

  Beckhoff EK9300, PROFINET-bashkues autobus për terminalet EtherCATBeckhoff EK9300, PROFINET-bashkues autobus për terminalet EtherCAT
  06

  Beckhoff EK9300, PROFINET-Bashkues autobusi...

  2024-06-20

  Lidhja e autobusëve EK9300 lidh rrjetet PROFINET RT meTerminalet EtherCAT(ELxxxx) si dheEtherCAT Modulet Box (EPxxxx) dhe konverton telegramet nga PROFINET RT në paraqitjen e sinjalit të autobusit. Një stacion përbëhet nga një EK9300 dhe çdo numër terminalesh EtherCAT. Çiftuesi është i lidhur me PROFINET RT nëpërmjet RJ45. Në EtherCAT, bashkuesi PROFINET RT ka në dispozicion një nivel më të ulët, të fuqishëm dhe ultra të shpejtë.I/O sistem me një përzgjedhje të madhe terminalesh. Çiftuesi mbështet profilin PROFINET RT dhe përshtatet pa probleme në rrjetet PROFINET RT.

  Beckhoff EK9500 , Ethernet/IP - Bashkues autobusi për terminalet EtherCATBeckhoff EK9500 , Ethernet/IP - Bashkues autobusi për terminalet EtherCAT
  07

  Beckhoff EK9500 , Ethernet/IP - Autobus C...

  2024-06-20

  Bashkuesi i autobusit EK9500 lidh rrjetet EtherNet/IP meTerminalet EtherCAT(ELxxxx) si dheEtherCAT Modulet Box (EPxxxx) dhe konverton telegramet nga EtherNet/IP në paraqitjen e sinjalit të autobusit. Një stacion përbëhet nga një EK9500 dhe çdo numër terminalesh EtherCAT. Çiftuesi është i lidhur me EtherNet/IP nëpërmjet RJ45. Në EtherCAT, bashkuesi EtherNet/IP ka në dispozicion një nivel më të ulët, të fuqishëm dhe ultra të shpejtë.I/O sistem me një përzgjedhje të madhe të terminaleve. Çiftuesi mbështet profilin EtherNet/IP dhe përshtatet pa probleme në rrjetet EtherNet/IP.

  Beckhoff EK9000, bashkues autobusi ModbusTCP/UDP për terminalet EtherCATBeckhoff EK9000, bashkues autobusi ModbusTCP/UDP për terminalet EtherCAT
  08

  Beckhoff EK9000, autobus ModbusTCP/UDP C...

  2024-06-20

  Lidhet bashkuesi i autobusit EK9000Ethernetrrjetet nëTerminalet EtherCAT(ELxxxx) si dheEtherCAT Modulet Box (EPxxxx) dhe konverton telegramet nga Ethernet në përfaqësimin e sinjalit të autobusit. Një stacion përbëhet nga një EK9000 dhe çdo numër terminalesh EtherCAT. Çiftuesi është i lidhur me Ethernet nëpërmjet RJ45. Në EtherCAT, bashkuesi Ethernet ka në dispozicion një nivel më të ulët, të fuqishëm dhe ultra të shpejtëI/O sistem me një përzgjedhje të madhe terminalesh. Çiftuesi mbështet protokollin Modbus TCP dhe përshtatet pa probleme në rrjetet Ethernet.

  Beckhoff EK3100, bashkues autobusi PROFIBUS, bashkues autobusi PROFIBUS për terminalet EtherCATBeckhoff EK3100, bashkues autobusi PROFIBUS, bashkues autobusi PROFIBUS për terminalet EtherCAT
  09

  Beckhoff EK3100 ,PROFIBUS bashkues autobusi...

  2024-06-20

  Lidhet bashkuesi i autobusëve EK3100PROFIBUSrrjetet nëTerminalet EtherCAT(ELxxxx) si dheEtherCAT Modulet Box (EPxxxx) dhe konverton telegramet nga PROFIBUS në paraqitjen e sinjalit të E-bus. Një stacion përbëhet nga një EK3100 dhe çdo numër terminalesh EtherCAT. Çiftuesi është i lidhur me PROFIBUS nëpërmjet një spine D-nën 9-pin. Në EtherCAT, bashkuesi PROFIBUS ka në dispozicion një nivel më të ulët, të fuqishëm dhe ultra të shpejtë.I/O sistem me një përzgjedhje të madhe terminalesh. Çiftuesi mbështet profilin PROFIBUS dhe përshtatet pa probleme në rrjetet PROFIBUS.

  0102030405060708091011121314151617181920

  KËRKESË PËR ÇMIMI

  Një nivel i pakrahasueshëm i cilësisë dhe shërbimit

  Ne ofrojmë shërbime profesionale të personalizuara për grupe dhe individë, ne optimizojmë shërbimin tonë duke siguruar çmimin më të ulët.

  KËRKESË TANI

  shërbimetShërbimet tona

  FabrikaEkrani i fabrikës

  LajmeLajmet e Kompanisë