Leave Your Message
 • Телефон
 • Е-пошта
 • Вечет
  Вечет
 • WhatsApp
 • 01020304050607

  За насВовед во компанијата

  Xi'an Well Auto Equipment Co., Ltd. е професионален снабдувач на електронски компоненти и производи за индустриска контрола. Ние обезбедуваме предавател на притисок, предавател на температура, предавател на проток, мерач на ниво на течност, мерач на проток, сензори, инвертер, индустриски вентилатор и други инструменти. Ние, исто така, снабдуваме некои брендови производи, како што се Rosemount, Yokogawa, Siemens, SMC, P+F, Omron итн.

  Прочитај повеќе
  Вовед во компанијата

  производитопли производи

  Beckhoff EK9300, PROFINET-автобуска спојка за терминали EtherCATBeckhoff EK9300, PROFINET-автобуска спојка за терминали EtherCAT
  06

  Beckhoff EK9300, PROFINET-Автобуска спојка...

  2024-06-20

  Автобуската спојка EK9300 ги поврзува мрежите PROFINET RT соТерминали на EtherCAT(ELxxxx) како и наEtherCAT Box модули (EPxxxx) и ги конвертира телеграмите од PROFINET RT во претставување на сигналот на E-bus. Една станица се состои од EK9300 и кој било број на EtherCAT терминали. Спојката е поврзана со PROFINET RT преку RJ45. Во EtherCAT, спојката PROFINET RT има на располагање пониско ниво, моќен и ултра брзI/O систем со голем избор на терминали. Спојката го поддржува профилот PROFINET RT и беспрекорно се вклопува во мрежите PROFINET RT.

  Beckhoff EK9500 , Ethernet/IP - Автобуска спојка за терминали EtherCATBeckhoff EK9500 , Ethernet/IP - Автобуска спојка за терминали EtherCAT
  07

  Beckhoff EK9500 , Ethernet/IP - Автобус C...

  2024-06-20

  Автобуската спојка EK9500 ги поврзува EtherNet/IP мрежите соТерминали на EtherCAT(ELxxxx) како иEtherCAT Box модули (EPxxxx) и ги конвертира телеграмите од EtherNet/IP во претставување на сигналот на E-bus. Една станица се состои од EK9500 и кој било број на EtherCAT терминали. Спојката е поврзана со EtherNet/IP преку RJ45. Во EtherCAT, спојката EtherNet/IP има на располагање пониско ниво, моќен и ултра брзI/O систем со голем избор на терминали. Спојката го поддржува EtherNet/IP профилот и беспрекорно се вклопува во EtherNet/IP мрежите.

  Beckhoff EK9000 , ModbusTCP/UDP автобуска спојка за терминали EtherCATBeckhoff EK9000 , ModbusTCP/UDP автобуска спојка за терминали EtherCAT
  08

  Beckhoff EK9000, ModbusTCP/UDP автобус C...

  2024-06-20

  Автобуската спојка EK9000 се поврзуваЕтернетмрежи наТерминали на EtherCAT(ELxxxx) како и наEtherCAT Box модули (EPxxxx) и ги конвертира телеграмите од Ethernet во претставување на сигналот на E-bus. Една станица се состои од EK9000 и кој било број на EtherCAT терминали. Спојката е поврзана со етернет преку RJ45. Во EtherCAT, етернет спојката има на располагање пониско ниво, моќен и ултра брзI/O систем со голем избор на терминали. Спојката го поддржува протоколот Modbus TCP и беспрекорно се вклопува во етернет мрежите.

  Beckhoff EK3100 ,PROFIBUS автобуска спојка,PROFIBUS автобуска спојка за терминали EtherCATBeckhoff EK3100 ,PROFIBUS автобуска спојка,PROFIBUS автобуска спојка за терминали EtherCAT
  09

  Beckhoff EK3100 ,ПРОФИБУС Автобуска спојка...

  2024-06-20

  Автобуската спојка EK3100 се поврзуваПРОФИБУСмрежи наТерминали на EtherCAT(ELxxxx) како и наEtherCAT Box модули (EPxxxx) и ги конвертира телеграмите од PROFIBUS во претставување на сигналот на E-bus. Една станица се состои од EK3100 и кој било број на EtherCAT терминали. Спојката е поврзана со PROFIBUS преку 9-пински D-sub приклучок. Во EtherCAT, спојката PROFIBUS има на располагање пониско ниво, моќен и ултра брзI/O систем со голем избор на терминали. Спојката го поддржува профилот PROFIBUS и беспрекорно се вклопува во мрежите PROFIBUS.

  0102030405060708091011121314151617181920

  ПРАШАЊЕ ЗА ЦЕНОВНИК

  Неспоредливо ниво на квалитет и услуга

  Обезбедуваме професионални приспособени услуги за групи и поединци Ја оптимизираме нашата услуга обезбедувајќи најниска цена.

  ИСТРАЖУВАЈ СЕГА

  услугиНашите услуги

  ФабрикаФабрички приказ

  ВестиВести од компанијата